måndag 30 december 2019

Mitt 2019 / My 2019


Tack för i år – 2019 har för min del innehållit skapande workshops och kulturpedagogiska projekt med barn i Lilla Edet, Trollhättan, Öckerö, Vara och så runt om i Göteborg.

Tack så mycket alla för i år! 


Några bilder från mitt 2019. Överst fr. v. "Rit på rutan" av mig, en vacker sommarkväll hos oss på landet, Kompisfigurer av barn i Trollhättan, sommarutflykt (Knaltens ekologiska grönsaker), min egen keramik :-) , skiss i mitt skissblock, jag, måleri av en av konstnärerna under året på Formverkstans konst och design, skapande med havstema av kreativa barn på Vara Konserthus workshop.
/ A few pictures from my 2019.

Under hösten fick jag möjlighet att delta i pilotprojektet Art & Business genom Kulturakademin. Håll ögonen öppna för den möjligheten om du är kulturarbetare och sugen på att utveckla dig och ditt företag, en superbra grej! 
En sommarkurs i keramik på Fristads folkhögskola, en Ölandsresa och sommarsol, gräs mellan tårna  och sköna bad ingick också det i året –mums .

Som tidigare finns jag med i Kulturkatalogen väst

Här på min blogg kan man också se exempel på vad jag gjort med barn.
/My 2019 has been filled with workshops with children all over the place but also sun and fun and a little bit of ceramics. :-)

Inga kommentarer: